Saturday, 23/2/2019 | 5:24 UTC+0
Technisch Bureau Jessen |

Elektrotechnisch Installatiebureau

Wanneer kunt u uit bij een Elektrotechnisch Installatiebedrijf? En bij wélk elektrotechnisch installatiebedrijf komt u uit?

Technisch Bureau Jessen is de specialist als het aan komt op elektrotechniek, de elektrotechnische werkzaamheden zijn bij ons in bekwame handen. Wij helpen u graag met de aanleg, onderhoud of keuring van uw elektra installatie. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren, zakelijke als industriële bedrijven.

Wij zijn als professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf in staat om montage, installatie en onderhoud te verzorgen op alle gebieden van de moderne elektrotechniek. Of u nu op zoek bent naar de meest betrouwbare beveiligingsoplossing of juist behoefte heeft aan veilige, robuuste krachtstroomsystemen. Ook voor duurzame oplossing als zonnepanelen en electrische laadpalen bent u bij ons aan het juiste adres. – bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf vindt u de vakkennis en ervaring die u nodig heeft.

Card image cap

Elektrotechniek

-Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektra-installaties,
-Ontwerpen en realiseren van besturingen

Meer info

Card image cap

Datanetwerken

-Aanleg, uitbreiden en onderhouden van uw datanetwerk,
-Certificeren van uw netwerk,
-Foutopsporing en herstel

Meer info

E-plan tekeningen

– AS Built,
– Omzettingen en digitalisering.
– Van Klad naar E-plan,
– Van geen plan naar E-plan

 

Inspectie

– Uitvoeren van Oplever en onderhoud inspecties
– NEN3140 keuring en
– Foutopsporing.

Meer info

 

ONTDEK DE VOORDELEN VAN TECHNISCH BUREAU JESSEN

Als particulier of ondernemer moet u blindelings op uw elektrotechnische systemen kunnen vertrouwen. Veiligheid en kwaliteit krijgen binnen onze werkzaamheden als elektrotechnisch installatiebedrijf dan ook de hoogste prioriteit. Technisch Bureau Jessen stemt haar aanpak af op uw specifieke wensen en streeft daarbij altijd naar de duurzaamste en meest betrouwbare oplossing voor uw vraagstuk.

Wij werken als elektrotechnisch installatiebedrijf uitsluitend met de beste materialen, systemen en software, waardoor u nooit zult hoeven te twijfelen over de kwaliteit van onze resultaten. Onze installateurs zijn getrainde vakspecialisten met jarenlange ervaring, en wij beschikken als elektrotechnisch installatiebedrijf over alle relevante keurmerken en certificaten.

Neem direct contact op:
Contact

Technisch Bureau Jessen

Menterwoldestraat 23
5045 JT Tilburg

T 013 889 87 52
M 06 54 21 55 06
F 013 850 22 59

Onze projecten

Deze diashow vereist JavaScript.