Saturday, 23/2/2019 | 5:17 UTC+0
Technisch Bureau Jessen |

Aanleg van een betrouwbaar datanetwerk

Het is de bekabeling die alle communicatie binnen uw netwerk mogelijk maakt. Kwaliteit van de datakabel zelf en de aansluitingen zijn van grote invloed op het goed functioneren van uw netwerk. Door steeds hogere snelheden wordt de invloed van het fysieke netwerk steeds groter, immers een slechte verbinding zorgt voor een minder betrouwbare verbinding.

Door uw netwerk na oplevering te meten en certificeren kunnen wij u gegarandeerd een betrouwbaar netwerkleveren. Wij maken gebruik van jaarlijks gekalibreerde apparatuur om uw netwerk te testen en certificeren volgende de internationale norm: EN50173

Technisch Bureau Jessen is in staat uw netwerk te controleren op storende factoren zoals slechte connectoren, kabelbreuk of interferentie van buitenaf.

Als gecertificeerd bedrijf verrichten wij onafhankelijk en objectief metingen aan universele- en gestructureerde netwerken.

 

Mogen wij ons voorstellen? Uw partner die mee denkt en zoekt naar oplossingen, meedenkt nu maar zeker ook in de toekomst! Wij zijn uw aanspreekpunt en dat laten we graag zien.

Aanleg Cat5e of 6a bekabeling
Glasvezel
Leveren en installeren Patchkasten

 

Meten en certificeren
Foutopsporing en herstructurering

Neem direct contact op:
Contact

Technisch Bureau Jessen

Menterwoldestraat 23
5045 JT Tilburg

T 013 889 87 52
M 06 54 21 55 06
F 013 850 22 59

Onze projecten

Deze diashow vereist JavaScript.