Saturday, 23/2/2019 | 4:35 UTC+0
Technisch Bureau Jessen |

Netwerk snelheid meten en problemen opsporen

Uw netwerk is belangrijk, hij moet snel, stabiel en betrouwbaar zijn. En toch zijn er veel netwerken aan elkaar geknoopt waardoor het vaak niet meer klopt, meerdere routers, switches en verkeerde
kabels… of kabels uit en in de switch waar dat niet de bedoeling was geweest.

Uw netwerk is niet meer snel, niet meer betrouwbaar, en veel storingen en uitvallen en dat is voor u , maar ook voor uw medewerkers een vervelende situatie… mails die niet aankomen, bestanden die niet opgeslagen worden… en offertes die niet gemaakt kunnen worden.

 

Waarom is mijn netwerk zo traag ?

Veel klanten vragen ons “Waarom is mijn netwerk zo traag” het is een lastige vraag met meerdere antwoorden. Een netwerk bevat meerdere onderdelen zo heb je de Switch, de kabel, de netwerk kaart, Server/Nas een database en een schrijf of lees snelheid van een harddisk… Allemaal onderdelen die het netwerk kunnen beinvloeden.

Er zijn vele oplossingen om een netwerk sneller te maken, wij weten dan ook als geen ander het netwerk te testen, te meten en te weten wat we moeten doen om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Zeker binnen een bedrijf is een computer enorm belangrijk geworden iedereen wil een snelle computer, maar wat als het netwerk traag is? De computer kan nog zo snel zijn, maar als het netwerk te traag is om de data te kunnen verwerken is een snelle computer ook niet meer de oplossing.

Meten is weten

Door te meten kunnen we te weten komen waar de storing zit, wat de storing veroorzaakt heeft en nog mooier: wat de oplossing is. Maar u als klant heeft er niks aan als we u de oplossing aandragen en u daarna een hand zouden geven. Voor u als klant zou het veel prettiger zijn gewoonweg te horen “het is opgelost”. En dat is nu precies wat wij doen !

Meten & oplossen van de storing
Onze monteurs weten wat ze moeten doen; dagelijks werken we met alle soorten storingen en weten ze allemaal vakkundig op te sporen en op te lossen. Van een kabelbreuk tot een te lange kabel, een te trage kabel of een kabel welke door overspanning niet zijn werk kan doen. Of een stroomkabel welke teveel storing / ruis geeft op de UTP kabel of een kabel van slechte kwaliteit. We komen het iedere dag wel tegen, maar lossen het altijd netjes op.

Neem direct contact op:
Contact

Technisch Bureau Jessen

Menterwoldestraat 23
5045 JT Tilburg

T 013 889 87 52
M 06 54 21 55 06
F 013 850 22 59

Onze projecten

Deze diashow vereist JavaScript.