Saturday, 23/2/2019 | 4:17 UTC+0
Technisch Bureau Jessen |

Netwerkcertificering Cat5e en 6a netwerken

Technisch Bureau Jessen: wij certificeren uw data-netwerk

De aangelegde bekabeling moet zonder enige afwijking goed kunnen functioneren. Het is belangrijk dat de bekabeling goed is aangelegd en geïnstalleerd. Daarom is het van belang dat de bekabeling getoetst en gecertificeerd wordt op de bekabelingnormen van TIA-568-B.

Wij kunnen alle bekabelingsystemen certificeren met een LANTek III van KWx. Daarmee voldoet u aan de vereisten van de TIA-568-B-certificatie. Zo krijgt u sneller dan ooit

garantie voor uw gestructureerde bekabeling. Deze snelheid gaat gepaard met een verhoogde nauwkeurigheid. Onze tester wordt jaarlijks geijkt om nauwkeurige metingen te kunnen garanderen.

 

Netwerk Kwalificeren

Daarnaast beschikken wij over de KWx SignalTek NT, hiermee zijn we in staat het netwerk te testen door gesimuleerde datapakketten te versturen. Met de SignalTek kunnen we verschillende gebruikersdoeleinde simuleren zoals Video, Data of VOIP. Wilt u er zeker van zijn dat uw netwerk op volle snelheid functioneert, wij testen dit voor u en brengen de resultaten gestructureerd voor u in kaart.

Technisch Bureau Jessen is u graag van dienst met advies over uw bekabeling en het certificeren van uw bekabelingsysteem. Voor meer informatie bel 013-8898752

Neem direct contact op:
About

Mede-eigenaar van Technisch Bureau Jessen. adviseur LED-verlichting en zonnepanelen. Daarnaast opstellen van lichtplannen en ontwerpen van besturingen.

Contact

Technisch Bureau Jessen

Menterwoldestraat 23
5045 JT Tilburg

T 013 889 87 52
M 06 54 21 55 06
F 013 850 22 59

Onze projecten

Deze diashow vereist JavaScript.